Winter op komst!

De voorspellingen laten het zien. Vorst aan de grond, en overdag geen dubbele cijfers meer op het kwik af te lezen. De winter is op komst. Wat ons betreft de mooiste tijd van het jaar! Wij hopen maar vast dat het deze winter eindelijk weer eens lekker gaat sneeuwen en dat we de hele winter kunnen schaatsen. Al is het alleen al om ’s avonds weer lekker met de houtkachel aan lekker op de bank op te warmen, want dat is ook winter!

Wij zijn twee jaar geleden alvast begonnen om deze winter zo aangenaam mogelijk voor u te maken. In 2014 hebben wij het hout gekloofd dat u nu kunt bestellen in de Haardbox. Deze winter gaan we het hout alvast zagen en kloven voor 2018, want dat zijn de garanties van Haardbox: U weet waar het hout vandaan komt, en u heeft brandgarantie omdat we het zelf hebben verwerkt en geleverd. We weten precies waarvandaan, en hoe vochtig het hout is dat u krijgt!

Een lange of koude winter; met haardservice hoeft u in ieder geval niet bang te zijn dat uw houtvoorraad te groot of te klein is. U past namelijk uw Haardservice gemakkelijk aan. Als de winter lang aanhoud hoeft u niets te doen en ontvangt u elke week het gewenste aantal Haardboxen. Is de winter abrupt afgelopen (typisch in Nederland)? Dan zet u uw Haardservice binnen 5 minuten stop! Uw account blijft bestaan en u kunt de volgende winter wanneer het weer kouder wordt de levering weer hervatten. Betalen doet u altijd per pin achteraf. Zo hebt u nooit meer omkijken naar uw houtvoorraad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *